Открийте подходящия почистващ препарат за вас и членовете на вашето семейство

Търсенето на способна икономка, която може да бъде добре дошла и работеща част от вашето домакинство, може да изглежда като непосилна задача, но има редица подходи, които могат да направят процедурата много по-лесна. От уста на уста винаги е ценно, тъй като вашият приятел обикновено може да предостави препоръка за лицето, което е посочено. Жълтите страници изброяват почистващи решения, както и в интернет уебсайтовете.

Когато имате име, телефонното интервю ще ви помогне да определите дали той или тя заслужават търсене. Точно сега уредете посещение в дома си и се подгответе сами за сериозно, задълбочено интервю. Тъй като недоразуменията е най-правилно да се случват при пропуски във взаимодействието, много е важно да бъдете много задълбочени по отношение на вашите предположения. Може да искате да създадете резюме на работата, което можете да използвате като инструмент по време на процеса на интервю. Тя трябва да се състои от график, определени отговорности, домашни правила и стандарти и със сигурност заплата, както и предимства. Разходка през вашия дом и обсъждане на вашите предположения със сигурност ще бъдат полезни. Запазете бележник, за да записвате решение на вашите запитвания, за да помогнете на паметта си, както и да избегнете допълнително объркване или погрешно схващане по-късно.

Защо човек започва организация за почистване на дома? Сигурно може да е заради любовта към почистването и предлагането на клиентите онова страхотно усещане, което може да породи само идването в къща в чудесно почистено жилище, но вероятно е и за печалба.

Ако искате повече информация за професионален домоуправител, просто отворете тази страница.

Ако услугите просто се обработват, за да покрият цените им, не е вероятно те да работят дълго. Основната стъпка към печелене на печалба, както и следователно постигане на успех на услугата за почистване на дома, е да се установи колко всъщност ви връща да предоставите услугата на клиентите.

Тъй като ще дадете достъп на виртуален непознат до членовете на вашето семейство, както и до вашия жилищен или търговски имот, е жизненоважно да бъдете изчерпателни при разглеждането на препратките. Служител, който не е склонен да споделя информация, определено е червен флаг, тъй като твърди, че интервюто не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете приятелски настроени и внимателни или може да изкарате вероятно прекрасна домашна прислужница веднага през входната ви врата.

Когато проследявате препоръките, задайте важното запитване: „Със сигурност бихте ли наели този човек да работи за вас още веднъж?“ Можете да научите количества чрез това лесно малко запитване и макар много хора със сигурност да не са склонни да говорят негативно по отношение на предишна прислужница, те обикновено със сигурност ще отговорят на това честно. Последващо „Защо“ или „Защо не“ би трябвало да ви предложи повече полезна информация.

След като задълженията, както и разходите са действително съгласувани, всяко малко нещо трябва да бъде написано направо в ясно, лесно за разбиране споразумение. Включете подробности като часове, както и уредени дни, ваканции, подробен списък с очаквани услуги, дата за оценка на ефективността, кой предлага почистващите материали, както и договореното изплащане. Когато вие и вашият нов пазач подпишете този договор, всеки от вас трябва да запази дубликат за бъдещи препоръки.

Търсенето на квалифициран домакински чистач, който може да се окаже добре дошъл и функциониращ компонент на вашето семейство, може да изглежда като непосилна работа, но има редица техники, които могат да направят процеса много по-лесен. Прислужница, която не желае да споделя подробности, със сигурност е червен флаг, тъй като твърди, че интервюто не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете уважителни и приятни или може да изкарате вероятно страхотна домашна прислужница веднага през входната ви врата.

Можете да откриете количества чрез тази основна малка грижа, както и въпреки че много хора със сигурност биха се поколебали да говорят негативно по отношение на предишна прислужница, те почти винаги ще се обърнат към това честно. Веднага след като вие и вашият нов чистач подпишете това споразумение, всеки от вас трябва да запази копие за бъдещи справки.

Comments